PASSIE VOOR CONTENT

IMG_9663

OVER CONCEPTTIJGERS

ConceptTijgers is in 2016 opgezet door Andrea Hollebeek, gepassioneerd merkenbouwer, hoofdredacteur en creative contentdirector.

Ervaren creative

Andrea heeft haar sporen verdiend bij grote uitgeverijen en bedrijven, waar zij als hoofdredacteur bij verschillende magazines, websites en social kanalen verantwoordelijk was voor strategie, concepten en productie (tekst-beeld-vorm). Altijd vanuit de juiste strategie en merkwaarden, altijd volgens de juiste doelstellingen naar de juiste doelgroepen.

Passie voor content

Andrea heeft een passie voor goed gemaakte content. Content waarbij de uitgangspunten kloppen, waarbij het beeld complementair is, waarbij de tekst altijd raak is, aansluitend op de doelgroep(en) en waarbij bewegend beeld bijdraagt aan de strategie. Zij weet ook feilloos op te sporen waar de content nog niet helemaal lekker zit. Waar en aan welke knoppen nog gedraaid moet worden om alles te laten klikken.

de kracht van storytelling

Een verhaal gaat pas leven als er een menselijke emotie bij vertelt kan worden. Of het nu blij en verdrietig is: de emotie geeft het verhaal een diepere lading. Hetzelfde geldt voor producten, diensten en merken: ze gaan pas voor ons leven als er storytelling bij komt kijken.
1
Echte emoties Verteld door echte mensen
Storytelling is een beetje een hol begrip geworden: iedereen gebruikt het te pas en te onpas, waardoor de echte betekenis van storytelling een beetje op de achtergrond is geraakt. Voor mij betekent het altijd: de menselijke maat bepalen bij alles wat je kunt en wil vertellen. En dan niet met een stockbeeld en een verzonnen klant, maar echte portretten van echte mensen die echte emoties laten zien. Juist deze vertaling van je USP's naar menselijke emoties levert de beste content op.
2
USP's vertalen Krachtige content maken
In mijn praktijk maak ik dagelijks mee dat veel merken en bedrijven het moeilijk vinden om storytelling te verwerken in hun content. Of het nu om nieuwsbrieven gaat of om een website, of het nu om fotografie of teksten gaat: de content wil niet echt blijven hangen. Het is mijn kracht om de vertaler te zijn van merk of bedrijf naar consument. Daarbij zoek ik altijd de verhalen achter producten of diensten en juist díe verhalen breng ik naar voren. Ik ga altijd de 'extra mile' om de menselijke verhalen te kunnen vertellen. En elke keer als dat weer lukt, is meteen merkbaar dat de content ook echt werkt.
3
Content die werkt Omdat de emotie echt is

contentkanalen

2
Websites
Je eigen website is je eigen content-hub, waar alles naartoe moet gaan. Maar dan moet die website wel staan als een huis. Wij helpen je met de structuur, indeling, opzet en content voor je website. Inclusief call to action voor de juiste conversie, volgens een van tevoren afgesproken sales funnel.
10
Social media
Social media zijn de perfecte kanalen om je (potentiële) klanten aan je te binden. Daarnaast vormen ze de perfecte traffic-generator naar je website, waar je ze uiteindelijk wil laten landen. Wij zijn gespecialiseerd in content voor socials, zoals posts, videoseries, reels, stories en campagnes.
5
Magazines
Nog steeds zijn magazines een van de meest effectieve vormen van klantcontact, omdat ze letterlijk binnenkomen in het leven van je klant.  Ze genereren een gegarandeerd bereik én waardevolle tijd met je klant. Wij zetten deze vorm van klantbinding voor je op, werken het uit en ontzorgen in het hele proces.
13
Nieuwsbrieven
Mits op de juiste manier aangepakt, zijn nieuwsbrieven een zeer effectieve manier van contentpromotie. Wij helpen je met de indeling, opzet en invulling van je nieuwsbrieven zodat ze ook echt gelezen worden én voor de gewenste interactie zorgen.
3
Online magazines
Met een online magazine kun je je klanten op een sympathieke manier online inspiratie bieden. De meest eenvoudige systemen geven al de mogelijkheid om meer te doen met tekst, beeld en video. Bovendien is de activatie makkelijk in te regelen.
8
Interviews
Interviews geven je de kans om je merk of product een menselijk gezicht te geven. Ze vertellen over emoties en gevoelens en juist daarover willen je klanten lezen. Met ConceptTijgers krijg je interviews met mensen/klanten die het juiste verhaal vertellen.
11
Video's
Bewegend beeld speelt een steeds grotere rol in je kanalenstrategie. Met een sterk videoconcept kun je veel meer uit je social media halen én optimaal het menselijke verhaal vertellen achter je product of dienst. Wij hebben veel ervaring met video-concepten en de productie ervan.
1
Fotografie
Voor veel merken of bedrijven is beeldredactie misschien wel het lastigste dat er is, Met ConceptTijgers heb je een ijzersterke beeldredactie in handen, die precies de juiste vertaling maken van jouw USP's naar rake fotografie. Van portretten tot productshoots, van sfeerbeeld tot reportages.

ONZE KLANTEN