
Ovaal & asymetrisch
De collecties op de Horecava kenmerken zich door dezelfde organische vormen, zoals ovale borden, ronde, asymmetrische schalen en kommen, afgeronde en langwerpige platte schalen en borden. Zo heeft de collectie 'Harvest' van Dudson (via Bender Foodservice Equipment) grillig gevormde borden en schaaltjes in off-kleuren, elk met een slordig geverfd ‘roestrandje’.

Expositie op tafel
Het resultaat van deze internationale serviestrend is een tafel die gedekt wordt met zulk prachtig aardewerk, porselein en gietijzer, dat je straks aan tafel bij een hotel of restaurant het gevoel krijgt naar een aardewerk-expositie in een gallery te kijken. Ook dat is beleving aan tafel: dé business opportunity voor ondernemers in de horeca.

Servies mee naar huis
De next step in deze trend geef ik alle horeca-ondernemers alvast mee: voeg aan je menukaart een pagina toe met een overzicht van het geserveerde servies en de meeneemprijzen erachteraan. Lekker gegeten én een paar mooie kommetjes mee naar huis: de perfecte afsluiting van een nieuwe horeca-gallery experience.